•2006 kidschen alle rechten voorbehouden
Mini ham-kaas banaan croissantjes
         
Ingrediënten:
6 plakjes ham (dun), 6 plakjes kaas (jong, komijnen, wat je lekker vind)
1 banaan, 2 eetlepels kokos (gedroogd, geraspt), 1 blikje croissantdeeg

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de plakjes ham en kaas diagonaal doormidden. Pel de banaan en snijd hem in 24 dunne plakjes. Open het blikje croissantdeeg, rol de plak deeg uit op het aanrecht en verdeel hem volgens de lijnen in 6 stukken. Snijd elk stuk weer doormidden tot een kleine driehoek. Leg de schuine plakken ham en kaas op het deeg en leg 2 plakjes banaan op het breedste gedeelte. Strooi de kokos erover. Rol de croissants op van de brede kant naar de smalle. Leg de croissants op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze als ze nog lekker warm zijn.